Η εταιρία

Τα καταστήματα Οπτικών Παπαγεωργίου ξεκίνησαν την πορεία τους το 1980 με κέντρο δράσης την πόλη του Βόλου. Από τότε μέχρι σήμερα έχουμε διανύσει μία πορεία βλέποντας πάντα στο μέλλον και προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα διεθνών προδιαγραφών. 

Το δυναμικό των καταστημάτων μας αποτελείτε από πτυχιούχους οπτικούς και οπτομέτρες που δρουν με γνώμονα την βέλτιστη και διαρκή κάλυψη των αναγκών σας από την είσοδο σε ένα από τα καταστήματα μας αλλά και μετά. Ένας από τους πυλώνες της φιλοσοφίας μας είναι η εγγύηση συνεχούς φροντίδας που προσφέρουμε για όλα μας τα προϊόντα και η αίσθηση ευθύνης απέναντι σας. 

Σήμερα συνεχίζουμε στην ίδια διαδρομή που χάραξε ο ιδρυτής της εταιρίας κος Γεώργιος Παπαγεωργίου και με το ξεκίνημα της ιστοσελίδας opticare.gr ευελπιστούμε να είμαστε δίπλα σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. 

Στα περιεχόμενα των σελίδων μας θα βρείτε ένα σύνολο άρθρων σχετικά με την όραση καθώς και τα χαρακτηριστικά των διαθέσιμων προϊόντων και υπηρεσιών για την όξυνση της. Σε περίπτωση που κατά την περιήγηση σας δεν βρίσκετε την απάντηση σε κάποιο ερώτημα σας ή δεν έχει αναρτηθεί ακόμα η δυνατότητα on-line παραγγελίας του προϊόντος που σας ενδιαφέρει μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail ή τηλεφωνικά για την εξυπηρέτηση σας.